Aanmelden

AanmeldenDe praktijk is gesloten van vrijdag 15 juli t/m zondag 29 augustus.

Mijn waarnemer is Wim van Vliet,  psychotherapeut met een eigen praktijk in Katwijk. Hij is o.a. schematherapeut en EMDR therapeut. Hij is voor bij mij in behandeling zijnde patienten, indien nodig, bereikbaar op het telefoonnummer 06-21505186. Mocht er niet opgenomen worden, is zijn verzoek dat er ingesproken wordt met naam en telefoonnummer. Vermeld ook even dat je patiĆ«nt bij mij bent.

Indien er acute crisis is, neem dan niet contact op met mijn waarnemer, maar met de huisarts of huisartsenpost; die kunnen in acute situaties het beste handelen.Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe aanmeldingen.

Zodra ik weer nieuwe patienten kan aannemen zal ik dat hier vermelden.

U kunt zich dan aanmelden door uw naam, telefoonnummer en emailadres in te spreken op de voicemail van 06-21154114. Graag ook vermelden of de aanmelding is voor behandeling in de BGGZ of de SGGZ (indien bekend).


Vragen?

Heeft u vragen, spreek dan uw naam en het telefoonnummer waarop ik u kan bereiken duidelijk in op de voicemail van 06-21154114

Vermeld u dan ook het emailadres waar ik u eventueel op kan bereiken.Ik ben eventueel ook bereikbaar op onderstaand mailadres: praktijknordlys@xs4all.nl

Let op, dit is niet een versleutelde verbinding en dus ongeschikt om persoonlijke gegevens op door te geven!